Amanida exòtica de cigrons
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cigrons 500grs
- Ceba deshidratada /1ceba tendra
- Pipes de carbassa ( 2 grapats)
- Papaia deshidratada 1 grapat
- 1 Mango
- 2 o 3 Margallons
- 8/9 Maduixots / maduixes
- Vinagreta d'ametlla i maduixes
Elaboració
Posar els cigrons en remull el dia abans al vespre.
L'endemà posar-los a bullir 1 hora i 30 min més o menys( depèn de la duresa de l' aigüa de cada contrada ).
Un cop cuits , refredar-los .
Barrejar tots els ingredients.
Fer una vinagreta amb ametlles i maduixots, sal, pebre i vinagre.
Emplatar
Amanir-ho per el damunt uns minuts abans de menjar i ... a disfrutar !!!
Comparteix aquesta recepta: