Arròs amb bacallà i verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Una cassola metàl·lica fonda
Una espàtula de fusta
Una escorredora
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una olla fonda amb aigua i un polsim de sal, coem: el bròquil tallat en botoners, les mongetes tallades en trossos regulars, i les carxofes congelades.
Quan tot plegat ja és cuit al "dente", ho escorrem i reservem.
Seguidament, en una paellera amb un raig d'oli d'oliva, fregim el pebrot verd picolat i la ceba picolada, i quan ja són ben fregits, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, la copa de vermut i la copa de vi ranci, i deixem que redueixi.
Tot seguit afegim el bacallà, les verduretes bullides,un cullerot de picada i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
A continuació, fiquem l'arròs, ho remenem i tot seguit afegim el brou fins a l'altura de les nanses, corregim de sal, i ho posarem en el forn a 180º, fins que l'arròs estigui en el seu punt, la retirem del forn i deixem que reposi tapada amb un drap uns cinc minuts més, i ja la podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, ja fa uns quaranta anys que l'acostumo a fer cada any quan arriba el Dijous Sant.
Hi ha vegades que de tant que m'agrada, la faig per mi sol.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se