Brandada de bacallà amb crema de pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Coem en un cassó amb llet el bacallà i després l'escorrem bé. Reservem la llet.
Coem la patata a l'olla exprés.
Piquem junts el bacallà i la patata, hi afegeix la llet de la cocció i ho triturem .
D'altra banda, en una paella al foc amb una mica d'oli daurem la ceba i el porro picats.
Hi afegim els pèsols. Li donem unes voltes i hi incorporem el brandi i el vi blanc. Deixem reduir uns minuts.
Triturem amb la batedora i seguidament, ho passem pel colador xinès perquè quedi una crema fina. Salpebrem al gust.
Omplim una part d'un plat, amb la brandada de bacallà i sobre d'aquesta, hi tirem la crema de pèsols.
Ho regem amb un fil d'oli aromatitzat amb menta i ho adornem amb unes fulletes de menta i pinyons torrats.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se