Brandada de bacallà amb crema de pèsols
Ingredients
- 100 g de Bacallà dessalat
- 100 g de Patata
- Oli d'oliva
- 1 Got de llet
- Sal
- Pebre
- 1 Porro
- 1/2 Ceba
- 150 g de pèsols en conserva casolana
- 1 Rajolí de brandi
- 1 Gotet de vi blanc
- Oli aromatitzat amb menta
- Fulletes de menta i uns quants pinyons torrats per decorar
Elaboració
Coem en un cassó amb llet el bacallà i després l'escorrem bé. Reservem la llet.
Coem la patata a l'olla exprés.
Piquem junts el bacallà i la patata, hi afegeix la llet de la cocció i ho triturem .
D'altra banda, en una paella al foc amb una mica d'oli daurem la ceba i el porro picats.
Hi afegim els pèsols. Li donem unes voltes i hi incorporem el brandi i el vi blanc. Deixem reduir uns minuts.
Triturem amb la batedora i seguidament, ho passem pel colador xinès perquè quedi una crema fina. Salpebrem al gust.
Omplim una part d'un plat, amb la brandada de bacallà i sobre d'aquesta, hi tirem la crema de pèsols.
Ho regem amb un fil d'oli aromatitzat amb menta i ho adornem amb unes fulletes de menta i pinyons torrats.
Comparteix aquesta recepta: