Albergínies farcides d'hortalisses amb maionesa

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escaldem els tomàquets i els refredem en aigua freda, seguidament els pelem i els tallem a daus.
Pelem i trinxem les cebes tendres i els grans d'all.
Rentem les albergínies i les tallem en trossos, deixant els extrems a una alçada d'uns 6 cm.
Les coem al vapor, juntament amb les pastanagues tallades a rodanxes, durant, aproximadament, 10 minuts.
Buidem les albergínies, deixant aproximadament 1 centímetre de carn al voltant.
Pelem i piquem la carn dels trossos d'albergínia del centre.
Deixem la part de sota de les albergínies que tallem en rodó perquè quedin com petits bols que farcirem. Els reservem.
Escalfem l'oli en una paella i hi sofregim les cebes tendres i els alls sense deixar que arribin a daurar-se.
Hi afegim la carn picada de les albergínies i les pastanagues a rodanxes.
Ho ofegem durant uns minuts i hi incorporem els daus de tomàquet. Ho condimentem amb el sucre, pebre i sal al gust.
Ho ofegem fins que s'evapori tota l'aigua dels tomàquets.
Omplim els petits bols d'albergínia reservats amb els trossos de albergínia i les altres hortalisses.
Sobre les albergínies farcides, hi posem maionesa a sobre i julivert picat.
Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se