Coca amb cireres per celíacs
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per thermomix
Dieta: celíaca
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 gr de llet de cabra
- 80 gr de sucre moreno
- 50 gr de mantega
- 4 ous
- 25 gr llevat fresc
- Un pessic de sal
- 500 gr de farina de pro celin, sense gluten
Cobertura:
- 2 Kg de cireres
- 2 rovells d'ou
- Sucre moreno
8 racions
Utensilis
Forn
Elaboració
Posem la llet al got de la Termomix i programem 30 segons a 40 graus velocitat 1.
Afegim el llevat i barregem 5 segons a velocitat 4.
Afegim sucre, mantega,3 ous, la farina i sal i programem 15 segons a velocitat 6 i tot seguit programem 2 minuts i mig velocitat espiga.
Treure la massa del got i escampar-la damunt de paper de forn i donar li forma de coca, posem les cireres per damunt i la deixem reposar durant 1 hora com mínim.
Pintem amb rovell d'ou i tirem sucre per damunt.
Tenim el forn pre-escalfat a 180 graus, posem la coca 25 minuts.
Deixar refredar i a menjar.
Notes
Amb aquests ingredients podem fer unes 4 coques.
Etiquetes: Cireres Coca Corpus Postres Tradicio Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3738 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.