Pollastre a la cassola amb girgoles i herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Salpebrem el pollastre, que a la carnisseria ens han tallat a octaus.
Pelem, netegem i tallem les patates a daus. Les reservem.
Trinxem les cebes, ratllem els tomàquets i tallem les pastanagues a rodanxes.
Posem al foc una cassola de ferro colat amb oli d'oliva.
Quan l'oli està calent, hi tirem 500 cl de brou de pollastre i hi afegim els talls de pollastre.
Passats uns 5 minuts, hi afegim les pastanagues a rodanxes, les cebes ben trinxades i els alls amb la pell.
Quan veiem el pollastre ben ros, són uns 20 minuts (és de granja i més aviat petit) , anem donant voltes als ingredients de la cassola, amb el el foc mitjà.
Hi afegim les patates tallades a daus.
Baixem el foc i ho deixem coure uns 15 minuts.
Mentre, rentem els bolets i els grans els tallem a trossos.
Hi afegim el tomàquet trinxat, els bolets , el romaní i la farigola.
Ho deixem coure uns 10 minuts més.
Ja podem servir el plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se