
Tarta soleil de porros
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 mases de pasta de full o pizza rodones,
- 3 porros,
- 200 gr bacon fumat,
- 1 brick nata,
- 1 safata xampinyons,
- Farina,
- Sal i pebre,
- Ou per decorar,
4 racions
Elaboració
Tallar i sofregir els porros, quan estiguin transparents afegir bacon,i xampinyonssofregir una mica i afegir la nata, deixar refredar el farcit.
Estirar la massa, posar el farcit i damunt tapar amb l'altra massa, posar un got rodor en mig de la massa i a partir d'aqui tallar en triangles i girar el triangle per donarli la forma. Pintar amb ou perque quedi doradeta.
Enfornar a 200º uns 15-20 minuts.
Decorar amb una base de brots verds.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2586 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.