
Crema lleugera de bimi amb llet de coco i ou potxé
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 porro
- 200 gr bimi
- Oli
- Brou vegetal o aigua
- Llet de coco
- Ous
- Pols de bolets (triturat de barreja de bolets secs, dona molt de gust als plats)
- Sal i pebre
- Curry
4 racions
Elaboració
Escalfem l'oli i tirem el porro tallat petitet, esperem 2 minuts i afegim el bimi a trossets petits, esperem 5 minuts i afegim el brou vegetal o l'aigua i el deixem al dente.
Colem i triturem o passem pel xino, afegim la llet de coco, salpebrem.
Agafem un ou, li treiem la closca i el fiquem en un farcellet fet de paper film, el deixem a l'agua bullin durant 3 minuts perquè quedi potxé.
Servim la crema freda o calenta, posem l'ou enmig i espolsem pols de bolets per damunt i curry si volem per donar un toc mes oriental.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3463 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.