Roques de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per microones
Típica de: Espanya → Lleida
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250g. de qualsevol xocolata.
- 100g. de cereals.
- 35g. d'avellanes.
- 25g. de nous.
10 racions
Elaboració
Trocejar les avellanes i les nous.
Tallem la xocolata atroços per desfer al microones o al bany maria.
Un cop desfeta la xocolata i afegim les avellanes, les nous i els cereals, ho remenem tot junt.
Amb l'ajuda d'una cullereta de postre anem fen roque de mida uniforme. Les posem d'amunt de paper film i les deixem refredar.
20min
Notes
La xocolata pot ser de les tres maneres.
A l'estiu no va masa be de fer per que la xocolata es desfar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3236 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.