Costelletes de galta
la galta de porc, a molta gent els fa una cosa, si les compreu filetajades amb os , semblen costelletes i estan de conya.
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 galtes de porc filetejades amb os. 4 carxofes. 4 patates mitjanes. Oli, sal, pebres negre i vermell dolç.
4 racions
Elaboració
Netegem les carxofes deixant nomes l’ull i tirem unes gotes de llimona perquè no ennegreixi. Pelem les patates i les tallarem a lamines sense que el tall acabi de tallar-la (que quedi la patata sencera amb els talls)
Agafarem tot, les galtes, les carxofes i les patates i farem una precuita al microones duran 5 minuts aproximat, a continuació ho posarem tot a una safata de forn, ho amanirem amb oli, sal i pebres. (al gust) ho posarem al forn durant10 minuts a 180º i 5minuts mes al gratinador a 200 ª i ja es pot servir acompanyat d’un amanida catalana.
40min
Notes
ho podem acompanyar amb una amanida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2183 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.