Llenties estofades amb costella de porc, cansalada i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, tallem la cansalada en tires d'un dit d'ample i la reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la costella salpebrada, la cansalada, el llorer i la ceba picolada. Quan tot plegat és ben sofregit, afegim el brou, fiquem el foc baix, deixem que arrenqui el bull, i ho deixem coure fins que les carns estiguin cuites.
A continuació, afegim: les llenties i la botifarra tallada a rodelles, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts.
A part, en una paella amb un raig d'oli, sofregirem els alls laminats fins que siguin rossos, afegim una cullera de pebre vermell ho remenem, i ho afegim a la cassola de les llenties, ho deixem coure cinc minuts més, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se