Múrgoles farcides amb fuagràs casolà, i salsa de vermut de Reus
Ingredients
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Una safata rectangular gran de porcellana
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc metàl·lic fi
Paper film
Elaboració
Primerament, escaldem les múrgoles i les reservem.
Tot seguit, fem la salsa de vermut com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
El dia abans de fer la recepta, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el guardem a la nevera tapat amb un paper film. Quan ja és fred,afegim un raig de nata liquida, i anem remenant amb el batedor de varetes fins aconseguir una pasta fina.
A continuació, agafem la mànega l'omplim amb el fuagràs, i tot seguit ja podem farcir les múrgoles i les posem a la safata de porcellana ben posades en fila de tres en tres.
Quan ja les tenim totes farcides, les cobrim amb la salsa de vermut calenta, i ja les podrem servir a taula com aperitiu.
Notes
Abans de cuinar les múrgoles, hem de tenir em compte d'escaldar-les al menys uns vint minuts, doncs si no ho fem així, ens podrien ser indigestes.
Comparteix aquesta recepta: