Salsa de vermut de Reus
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- La part blanca de tres porros
- Oli d'oliva
- Mig litre de vermut de Reus (negre)
- Farina de blat de moro
- Concentrat de carn
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un got d'aigua mineral (sense gas)
10 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un colador fí
Un batedor de varetes
Un bol de vidre amb tapa
Elaboració
Primerament, en un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els porros picats, salpebrats.
Quan els porros són transparents, afegim el vermut a foc baix, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim el got d'aigua, una cullerada de concentrat de carn i deixem que arrenqui el bull.
Seguidament, passem la batedora elèctrica i tot seguit amb l'ajuda del colador fi, ho passem en el cassó on acabarem de fer la salsa.
Fiquem el cassó amb el foc baix, i anem remenant amb el batedor de varetes. Corregim de sal, i si cal espessir la salsa, afegim un rajolí d'aigua amb una mica de farina de blat, fins que la tenim al nostre gust d'espessor, i ja la podrem guardar en un atuell amb tapa, fins que la necessitem.
1h
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4037 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.