Escudella de pollastre amb verdures i pistons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana
Quatre plats fondos
Un cullerot per servir

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda fiquem el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull a foc fort.
Seguidament, abaixem el foc deixem que segueixi bullint mentre preparem les verdures.
Agafem la col, la netegem la tallem en juliana fina, i tot seguit l'afegim a la cassola.
Tot seguit, pelem les pastanagues, les tallem en quadrets menuts, i les afegim a la cassola, juntament amb les patates pelades i tallades en quadres, i deixem que segueixin bullint.
Quan veiem que les verdures ja són cuites, afegim: els cigrons i els pistons, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que els pistons estiguin cuits, i ja ho podrem retirar del foc per servir.
Primerament, omplim la sopera amb l'escudella, i després anem omplint els plats i els servim a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se