Cor de carxofa amb ou de guatlla

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 carxofes
  • 6 ous de guatlla
  • 40 gr. caviar de truita
  • Oli per fregir

6 racions

Elaboració

- Amb una puntilla, netejar les carxofes enretirant les fulles sobrants, tallant el tronc i buidant el seu interior (fent com un niu).
- Posar a fregir amb oli d’oliva fins que estigui ben torrat, després posar-ho en paper secant.
- Afegir un ou i el caviar al seu interior. Fornejar fins que estigui cuit.

20min


Recepta de cuina de Cor de carxofa amb ou de guatlla
Carxofa, verdura 'hivernal'
per Amb molt de gust

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: