Crema de xampinyons i mató
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de xampinyons frescos (no s'hi valen en conserva)
- 2 cebes tendres
- 100 gr. de cigrons cuits o 30 gr. de farina de cigró
- Una branqueta d’api, ben blanca.
- Mitja llimona
- 100 gr. de mató
- 1 litre d’aigua
- Oli, sal i pebre.
4 racions
Elaboració
- En una olla (o a la thermomix) sofregim una mica la ceba.
- Rentem els xampinyons amb aigua i llimona, els tallem i els incorporem a
la ceba. També hi afegim la branqueta d’api, els cigrons i l’aigua.
- Ho deixem bullir uns 15 minuts.
- Afegim la meitat del mató i ho triturem tot.
- Ho servim en un bol, amb la resta del mató esmicolat i repartit per
sobre. Podem acabar-ho amb un toc de pebre i unes gotes de llimona.
45min
Notes
Cal servir-ho ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2099 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.