Tortell de reis

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Utensilis

L'aigua d'azahar la podem trobar a la farmàcia, en el seu defecte unes gotetes de Cointreau també serviran.

Elaboració

Escalfem lleugerament la llet i, en un bol, hi desfem el llevat.
Hi afegim la resta dels ingredients en el següent ordre, i anem amassant: farina, ou, sucre, sal, mantega, ratlladures i l'aigua d'azahar.
Treballar bé la massa fins que vegem que es desenganxa de les parets del bol.
Tapem el bol amb un drap humit i ho deixem reposar una mitja hora.
Estirem la massa i hi posem el farcit al mig ( massapà o cabell d'àngel) i les figuretes i la fava. L'enrotllem i donem la forma al tortell. Ho posem damunt la safata que ha d'anar al forn i ho deixem unes dues hores i mitja fins que vegeu que ha augmentat força de volum.
Hi poseu la fruita confitada per damunt i l'empolvoreu amb una miqueta de sucre humida.
L'enforneu, a 200º ( ja heu de tenir el forn preescalfat), fins que vegeu que està daurat.

3h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se