Escudella d'hivern

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una olla fonda
Una sopera de porcellana
Cinc plats fondos
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Una safata plana metàl·lica

Elaboració

Primerament, en una olla fonda posem: els quatre litres d'aigua, dues fulles de col, una patata pelada tallada en dues meitats, una branca d'api, la cansalada virada, el pit de gallina, la garreta de vedella, i fem que arrenqui a bullir almenys una hora, i seguidament, retirem les carns i escorrem el brou.
A continuació, fiquem el brou en una cassola fonda, fem que arrenqui el bull, i tot seguit anem afegint-hi: la col tallada a trossos menuts, els cigrons, els fideus, l'arròs, dues patates tallades a quadrets petits, i seguidament afegim tant la garreta com el pit de pollastre, la cansalada tot picolat ben menut, i ja podrem afegir-hi també les mandonguilles i la botifarra blanca tallada a rodelles de mig dit de gruix.
Tot seguit, ja podrem afegir-hi la botifarra negra tallada a rodelles de mig dit de gruix, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja podrem omplir la sopera, i servir-ho a taula juntament amb cinc plats fondos.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se