Torrada amb escalivada i anxoves
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Pebrots Vermells.
- 1 Albergínia.
- 2 Cebes.
- 2 Tomàquets Vermells.
- Anxoves.
- Oli d'Oliva.
- Sal.
- 8 Rodanxes de Pa Rodó.
4 racions
Elaboració
Escalfarem el forn a uns 180ºC i posarem en una safata, el pebrot, l'albergínia, les cebes i els tomàquets. Anirem controlant la verdura i a mesura que estigui feta la anirem traient, ja que no es cou per un igual.
Els tomàquets que serà el primer que traurem, els reservarem en un plat i la resta a mesura que es vagi traient, l'anirem posant dins d'una bossa. D'aquesta manera, ens sortirà molt bé la pell.
Agafarem les verdures se'ls treu la pell i es tallen en tires no molt fines, menys els tomàquets que només pelarem i els tallarem per la meitat i es reservem. Es posen en un plat la resta dels ingredients i es barregen una mica.
Agafem una rodanxes de pa i les torrem, les posem al plat i a sobre posarem el pebrot, la ceba i l'albergínia. Es posa una mica de sal i posem les anxoves per sobre i afegim el mig tomàquet.
Si l'escalivada, està molt freda la posarem res uns segons al micro, perquè no estigui freda. Posem un bon raig d'oli d'oliva i ja podem degustar-la.
Etiquetes: Anxoves Escalivada Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2437 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.