Filets de pit de pollastre amb samfaina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la samfaina per 2 persones:

2 racions

Elaboració

De la samfaina:

Preparem les hortalisses.
Pelem la ceba, la trossegem i fem el mateix amb el pebrot verd i el vermell, rentant bé el seu exterior i retirant les seves llavors.
Fem el mateix amb l'albergínia i el carbassó, els quals els pelarem o no, segons el gust de cadascú.
En un paella antiadherent ben calenta, hi tirem un raig d'oli d'oliva verge i, hi sofregim la ceba, els pebrots i l'albergínia, i finalment el carbassó.
Ho deixem fer tot junt a foc mitjà uns 10 minuts i, hi afegim la sal (al gust).
Acabem la samfaina afegin'hi els tomàquets, pelats, sense llavors ni cor i trossejats.
Deixem que la samfaina espesseixi i deixem fregir el tomàquec.
Rectifiquem de sal si fos necessari.

Del pit de pollastre:

Salem una mica els filets de pollastre.
En una paella antiadherent, hi posem una miqueta d'oli.
Quan l'oli està calent hi posem els filets de pollastre.
Passats uns 3 minuts, els donem la volta i els deixem coure uns 3 minuts més.
El temps de cocció és relatiu i funció del comensal.

Per emplatar:

En un plat allargat posem al centre la samfaina i a tot l'entorn els filets de pit de
pollastre tallats petits.
Ja espot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se