Tallarines a la carbonara amb dàtils, nous i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un wok de mida gran

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que estiguin cuites al "dente", les refredem amb aigua freda, i les reservem en la mateixa cassola.
Seguidament, fem la carbonara com explico a la meva recepta, i un cop feta la fiquem en el wok juntament amb: les nous, els dàtils i els pinyons, i amb l'ajuda de la nansa del wok, hi donem unes voltes, i tot seguit escorrem les tallarines i les afegim en el wok, i amb la nansa del wok ho remenem, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts, i ja ho podrem servir a taula en cinc plats fondos.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se