Lioneses de fuagràs casolà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una safata de porcellana rectangular gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, fem el fuagràs com explico a la meva recepta, i un cop fet el reservem.
Seguidament, fem les lioneses com explico a la meva recepta, o bé les comprem fetes, i amb un ganivet de serra petit les obrim, i amb la mànega pastissera les anem omplint amb el fuagràs i les anem posant a la safata de porcellana sobre un llit d'enciam iceberg tallada a juliana fina, i ja ho tindrem llest per servir a taula per fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Per aquesta recepta, si no voleu fer les lioneses vosaltres mateixos, les podeu comprar fetes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se