Bunyols de gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una safata de porcellana gran
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre gran fiquem: dos ous esclatats, un polsim de colorant de l'arrós, un sobre de llevat en pols,farina, i la llet sencera, i ho remenem amb el batedor de varetes, fins que tinguem una pasta fina i homogènia, i la reservem a la nevera dues hores, tapada amb un paper film.
A part, en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva, fregim els porros picolats, i quan ja comencen a estar daurats, afegim les gambes salpebrades, les fregim tres minuts, i tot seguit les flamegem amb un bon raig de conyac, i les retirem del foc.
Quan les gambes ja són fredes, amb un ganivet ho picolem tot plegat, gambes i porros, i ho reservem.
En el moment de fer els bunyols, Traiem la pasta de la nevera, hi afegim les gambes i els porros picolats, ho remenem tot ben remenat, anem agafant cullerades de pasta i gambes, i ho anem fregint en una paella amb força oli, fins que els bunyols estiguin daurats, i els anem ficant en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i seguidament, els posarem en una safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta també pot ser un bon aperitiu per celebrar les revetlles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se