Bunyols de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Set pomes tipus golden de mida mitjana
  • 500 grams de farina
  • 200 grams de sucre
  • Canyella en pols
  • Un petricó de llet sencera (un quart de litre)
  • Mig sobre de llevat en pols
  • Un rovell d'ou
  • Aigua
  • Oli d'oliva

10 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Un estri per buidar fruites
Un bol de vidre petit
Un espàtula de fusta
Un colador fí
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre gran posem: la farina, el llevat, el rovell d'ou, cent grams de sucre, i la llet.
Tot seguit, ho remenem amb l'espàtula de fusta i ho deixem reposar una hora.
Seguidament, pelem les pomes, els traiem el cor i les tallem en trossos més aviat menuts, i les fiquem en un cassó amb un dit d'aigua i un pessic de sucre, fins que són ben toves i les escorrem amb un colador fi.
Quan la pasta ja ha reposat, afegim els trossos de poma i ho remenem tot plegat.
Seguidament, en una paella amb força oli d'oliva ben calent, anem agafant una mica de pasta amb un tros de poma, i ho fregim fins que veiem que són daurats.
Quan els traiem, els fiquem a la safata amb el paper de cuina, i els espolsem amb una barreja de sucre i canyella en pols, i ja els podrem ficar a la safata de cartró amb blonda, per servir-los a taula.

2h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2883 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: