Crema parmentier amb rovell d'ou i encenalls de pernil ibèric

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Netegem i tallem els porros, només fem servir la part blanca.
Pelem les patates les partim a daus i amb els porros ho saltem (ofeguem) en una paella amb una mica d'oli.
Hi afegim el brou de pollastre.
Deixem coure a foc lent fins que les patates quedin toves.
Uns 20 minuts.
Ho retirem del foc i hi afegim la nata líquida. Ho salpebrem.
Triturem la barreja anterior amb la batedora i la passem pel xinès, perquè no quedin grumolls.
Ja tenim la crema parmentier.
Servim la crema amb un rovell d'ou al mig del plat i encenalls de pernil ibèric.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se