Magret d'ànec amb ceba caramel·litzada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel magret d'ànec:

Per la seva caramel.litzada:

4 racions

Elaboració

Del magret (pit) d'ànec:

Agafem el pit d'ànec per la part que té la pell i en fem uns talls en diagonal que tallin la pell però no del tot.
Els fem en un sentit i en un altre fent que quedin uns rombes petits com d'1'5 cm. Això farà que es cogui millor i
ajudarà a desfer el greix de la pell.
Salpebrem el pit per un costat i per l'altre.
Encenem el forn a 150º perquè s'escalfi.
Agafem una paella i la posem al foc. Amb la paella encara freda posem el pit amb la pell tocant a la paella a foc mig.
No hem de posar el foc alt.
No tombem el tall fins que veiem que està ben daurada la pell. el Arribat al punt, els tombem i el deixem dos minuts per l'altre costat.
El posem en una plàtera d'anar al forn i el deixem a 150º uns 5 minuts. Passat aquest temps el traiem fora i el deixem reposar abans de tallar-lo.

De la ceba caramel.litzada:

Mentre fem el magret, desfem la mantega en una paella, hi afegim la ceba tallada a juliana.
Remenem i deixem que cogui un moment.
Quan ja comença a tornar-se transparent (1-2 minuts), hi afegim el sucre morè i l'aigua.
Remenem tenint el foc fort.
El baixem, i ho deixem coure lentament.
Anem remenant de tant en tant, per tal de que no se'ns enganxi.
Un cop que la veiem amb un aspecte marronós, vol dir que ja està llesta.

Per muntar el plat:

Tallem a talls el magret i el servim barrejat amb la ceba i calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se