Amanida tèbia de patates braves amb pollastre i formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata rectangular de porcellana gran
Dues espàtules de plàstic
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Unes pinces

Elaboració

Primerament, fem la salsa per patates braves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, pelem les patates, les tallem en tacs regulars, les fregim en una paella amb oli d'oliva primer, fins que estiguin cuites a foc mitjà, i tot seguit les daurem a foc fort, fins que estiguin ben daurades i cuites, les posem en el bol de vidre i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els alls aixafats fins que estiguin ben daurats, i seguidament, hi afegim els pits de pollastre salpebrats, i els fregim fins que estiguin ben fregits, i els deixem refredar.
A continuació, els tallem en juliana fina, i els afegim en el bol juntament amb les patates fregides, hi afegim dos cullerots de salsa per braves, ho remenem tot ben remenat amb dues espàtules de fusta, i tot seguit ho posem ben repartit a la safata de porcellana, i pel damunt fiquem el formatge de cabra tallat en quadradets petits, escampem el porradell picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Tingueu en compte que la recepta de la salsa per patates braves, és una recepta original del xef "Pepe", un bon amic meu, que podeu trobar a les meves receptes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se