Amanida tèbia de patates braves amb pollastre i formatge de cabra
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Salsa per patates braves (la trobareu a les meves receptes)
- Sis patates de mida mitjana
- Dos pits de pollastre de mida mitjana
- Un tros de formatge de cabra de 500 grams aproximadament
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Porradell picolat
- Tres alls amb pell aixafats
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata rectangular de porcellana gran
Dues espàtules de plàstic
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Unes pinces
Elaboració
Primerament, fem la salsa per patates braves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, pelem les patates, les tallem en tacs regulars, les fregim en una paella amb oli d'oliva primer, fins que estiguin cuites a foc mitjà, i tot seguit les daurem a foc fort, fins que estiguin ben daurades i cuites, les posem en el bol de vidre i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els alls aixafats fins que estiguin ben daurats, i seguidament, hi afegim els pits de pollastre salpebrats, i els fregim fins que estiguin ben fregits, i els deixem refredar.
A continuació, els tallem en juliana fina, i els afegim en el bol juntament amb les patates fregides, hi afegim dos cullerots de salsa per braves, ho remenem tot ben remenat amb dues espàtules de fusta, i tot seguit ho posem ben repartit a la safata de porcellana, i pel damunt fiquem el formatge de cabra tallat en quadradets petits, escampem el porradell picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
Notes
Tingueu en compte que la recepta de la salsa per patates braves, és una recepta original del xef "Pepe", un bon amic meu, que podeu trobar a les meves receptes.
Comparteix aquesta recepta: