Conill amb bolets i castanyes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients:
- 1conill
- 300grs de bolets (camagrocs i rossinyols)
- 12 castanyes
- 12ametlles
- 1ceba
- 1xirivia
- Alls
- 1 llesca de pa fregit
- Carn de nyora
- 1 copa de brandi
- 1 got de vi blanc
- Brou de carn suau
- Sal
- Pebre
- Oli
- Romaní
- Farigola
6 racions
Elaboració
Salpebrar el conill tallat a trossos i daurar-lo a la cassola amb els alls.Ho reservem i amb el mateix oli sofregim la ceba i la xirivia tallades a dauets.
Afegim el conill a la cassola i després el brandi i el vi blanc. Ho flamegem i deixem que s'evapori.
Després hi posem la carn de nyora hi donem unes voltes.
Finalment hi posem el brou, el romaní i la farigola.
Per la picada, piquem les ametlles,el pa fregit i els alls.
Després ho afegim a la cassola i per acabar hi afegim els bolets i les castanyes.
Ho deixem tot tapat i que es cogui uns 40 minuts, fins que quedi tendre.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2620 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.