Rotllets de salmó fumat i gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 8 talls de salmó fumat,
- 200 g de cues de gamba,
- 150 g de xampinyons,
- 200 ml (1 vas) de nata per muntar,
- 1 llimona,
- cebollí,
- oli, sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Ofegueu les gambes en una mica d'oli. Deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a trossets.
Netegeu els xampinyons, talleu-los en lámines fines i ofegueu-los en una mica d'oli.
A banda, munteu la nata, que haurà d'estar molt freda, salpebreu-la i afegiu-hi el suc de llimona.
Afegiu les gambes i els xampinyons i barregeu-ho bé. Repartiu aqueta barreja per sobre dels talls de salmó, enrotlleu-los i lligueu-los amb una fulla de cebollí.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.