Bunyols de poma

Ingredients

  • 2 Pomes (millor reineta)
  • Rom
  • Sucre
  • Un xic d'aigua per macera les pomes
  • 1 llimona
  • 200 gr. de farina
  • 1/4 de llet
  • 2 ous
  • Un pols de sal

4 racions

Elaboració

Peleu les pomes, traieu-ne els cors i talleu-les a rodanxes.
Poseu-les en un recipient, les cobriu de rom,sucre, la pela de la llimona i un xic d'aigua, es deixa macerar durant unes 2 hores més o menys.
A part és fa una pasta amb farina, llet,la pols de sal i els 2 rovells d'ou. les clares a punt de neu i les incorporeu a l'últim moment.
Els talls de poma, ja escorreguts els arrebosseu en aquest compost i fregiu-los en oli ben calent.
Es treuen i es posen a sobre un paper de cuina per treure'n l'oli sobrer i s'empolvoren de sucre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: