Rotllets de salmó fumat amb margallons i salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata rectangular gran de porcellana
Un cassó gran
Un ratllador

Elaboració

Primerament, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i la reservem a la nevera.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim durant deu minuts tres ous, i un cop cuits, els pelem i reservem.
Seguidament, netegem l'escarola, la tallem en trossos menuts, la repartim pel tot fons de la safata de porcellana, i la reservem.
A continuació, agafem els margallons de manera individual, i els anem enrotllant amb els talls de salmó fumat, i els anem posant damunt del llit d'escarola, els cobrim amb la salsa rosa pel damunt, i tot seguit ratllem els ous bullits pel damunt, i ja ho tenim llest per servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se