Comfitura de cabell d'angel
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 carabasses de cabell d'angel
- Sucre
- Anis
- 2 taronjes
8 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
Agafem las carabasses i les posem al fonr com a deu minuns a 180 graus i quan la carabasse peti la podem palar,litreurem les llevos i la posarem a bullir coma mitge hora,i vaurem que està cuita la escorarem de l'aigua que haura fet i la deixerem amb una escuradora i li estriarem els fils que fa la carabasse.
Pesarem la carabasse per un kg de carabasse 750 de sucre i la posarem a la cassola,i la posarem al foc jun amb el sucre el raig d'anis i la taronja renta pero amb la pell i a galls la casabasse estarà feta quan veurem que se haura vegut tot el suc que haura fet el sucre,amb aqueta carabasse podem fer pastisset o cocs rapits i tambe amb paste de full.
La carabasse es pot guardar posanle amb pots i fenla al bany maria es però que us agradi.
1h
Notes
Podeu guardarle amb pots al bany maria
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1364 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.