Comfitura de cabell d'angel

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 carabasses de cabell d'angel
  • Sucre
  • Anis
  • 2 taronjes

8 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Agafem las carabasses i les posem al fonr com a deu minuns a 180 graus i quan la carabasse peti la podem palar,litreurem les llevos i la posarem a bullir coma mitge hora,i vaurem que està cuita la escorarem de l'aigua que haura fet i la deixerem amb una escuradora i li estriarem els fils que fa la carabasse.
Pesarem la carabasse per un kg de carabasse 750 de sucre i la posarem a la cassola,i la posarem al foc jun amb el sucre el raig d'anis i la taronja renta pero amb la pell i a galls la casabasse estarà feta quan veurem que se haura vegut tot el suc que haura fet el sucre,amb aqueta carabasse podem fer pastisset o cocs rapits i tambe amb paste de full.
La carabasse es pot guardar posanle amb pots i fenla al bany maria es però que us agradi.

1h

Notes

Podeu guardarle amb pots al bany maria


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: