Patates en escabetx

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les patates i les tallem a talls com per bullir, però més petites.
Les posem a remull perquè perdin el midó i les fregim en oli abundant, fins que estiguin rosses.
Les treiem del foc i reservem.
De l'oli de fregir les patates n'agafem uns 80 cc i fregim els alls tallats a làmines.
Quan els alls estan fregits, deixem refredar una mica l'oli i li afegim el pebre vermell, remenant durant uns segons.
A continuació afegim el vinagre i l'aigua.
Deixem que arrenqui el bull i ho deixem fer durant un minut.
Posem las patates en una cassola, hi tirem per sobre l'escabetx i enfornem durant 20 minuts, remenant de tant en tant, perquè no s'enganxin.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se