Cuixes de pollastre amb sèpia i escamarlans

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli hi saltem els escamarlans i després la sèpia tallada a daus.
Ho reservem.
A continuació enrossim a la mateixa cassola les cuixes de pollastre, salpebrades, i quan ho
tinguem ros, ho reservem.
A la mateixa cassola hi fem er un sofregit de ceba (primer, deixem que enrosseixi) i tomàquet,
sense pell ni llavors. Quan tinguem el sofregit fet hi afegim de nou els talls de pollastre,
hi donem unes voltes a fi que s'escalfin i ho mullem amb el brandi. Ho encenem a fi que l'alcohol cremi, ho empolsem amb farina i ho barregem bé a fi que aquesta es cogui.
Hi tirem el brou de peix, fins que ho cobreixi tot, també hi posem unes branques de farigola, el porro tallat a trossos mitjans i la fulla de llorer. Ho deixem coure uns 20 - 25 minuts, enretirem les cuixes de pollastre i colem la salsa passant-la pel colador xinès.
Tornem a posar els talls de pollastre a la cassola, juntament ara amb la sèpia, i ho cobrim amb la salsa colada. Deu minuts més tard hi afegim una picada feta amb els grans d'all, les ametlles torrades i la galeta maria, i deixatada amb brou de peix. Hi afegim també els escamarlans i a foc més aviat lent que faci la xup xup uns cinc minutets.
Rectifiquem de sal i pebre i ja es pot servir.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se