Calamars farcits de llonganissa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 calamars d'un pam aproximadament
- Ceba o porro 250 gr. de llonganissa
- Un ou
- Pa ratllat
- Oli sal
- Moscatell
4 racions
Elaboració
Traurem la llonganissa del budell, hi afegirem l'ou i ho lligarem amb el pa torrat junt amb les potes i les ales dels calamars tallat petitet.
Farcirem els calamars procurant no embotir-los massa perquè al coure'ls la pasta creix.
Després en una cassola i posarem un raig d'oli, tallarem la ceba o el porro com per sofregir (farem un bon llit) i afegirem els calamars, una mica de sal i ho posarem al foc moderat, a mitja cocció i tirarem un raig de moscatell, ho courem de 20 a 30 minuts.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1076 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.