Sopa de carbassa amb cobriment d'emmental, bacó i ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

1. Comencem refogant la ceba picada en una cassola mitjana amb oli d'oliva.
2. Afegim l'all picat junt amb la carbassa pelada i tallada a daus petits i remenem contínuament uns minuts fins que es dauri.
3. Fem bullir el brou i el tirem a la cassola. Afegim la farigola, abaixem el foc a mig i deixem 20 minuts o fins que la carbassa estigui tendra.
4. Ho triturem amb la batedora de mà en la mateixa cassola, salpebrem i afegim la llet.
5. Deixem uns minuts més al foc i mentrestant fregim el bacó trossejat i l'ou.
6. Empolvorem la sopa de carbassa amb farigola i cobrim amb l'emmental, el bacó i l'ou ferrat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se