Bullit amb bledas, porro i patates

Categoria:
Típica de: Espanya → baix camp
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg.de blede.
  • 3 porros.
  • 1/2 kg de patates.
  • Sal.

4 racions

Elaboració

En una olla es posa 1/2 litre d'aigua al foc,si afeixeigen les fulles de bledes ben netes a trosos Si no fossin gaire tendres es treuen els fils de les tiges i a l'olla.
Les patates es pelen, es renten es fan a trossos i a l'olla, lo mateix amb els porros.
Una mica de sal, no gaire la bleda ya en don.
Es deix bullí. Cuan está cuit es pot servir amb un bon rag d'oli d'oliva pel damunt.

20min

Notes

Si es bol es pot fer en purè,anan en conte que al cul de l'olla no ens quedi xens de terra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: