Pastís de coco amb cobertura de xocolata
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 ous L
- 250gr. de coco ratllat
- 25gr. de mantega fosa i tèbia
- 180gr. de sucre
- Ratllar pell de llimona o taronja (opcional)
- Cobertura
- 100gr. de xoco fondant
- 100ml. de nata per a muntar
- 25gr de mantega
Elaboració
Posa tots els ingredients en un bol i amb una cullera remena suaument fins que quedi tot ben integrat.
Posa-ho al forn 30/40m a 160º
Punxa amb una broqueta o escuradents que ha de sortir net a partir de 30m. cada 4m.
Deixa'l refredar.
Mentre es fa, posa en un casso el xoco a trossets i la nata al foc al mínim sense deixar de remenar. Un cop desfet i amb el foc tancat posa la mantega i remena fins que es desfaci. (La mantega li donarà lluentó).
Quan la crema de xoco, estigui tèbia, posa-la per sobre del pastís, i a la nevera mínim mig hora perquè s'endureixi.
Notes
Si voleu la cobertura mes espessa posa 75ml. de nata a compte de 100ml.
Motlle de 23/24 x 4cm
Folrar de paper vegetal i untat de mantega.
Es pot convertir en 12 racions si de cada quart fas tres trossos.
Comparteix aquesta recepta: