Flam d'ou amb caldo

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → cataluña
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos ous
  • 250 ml. de caldo

4 racions

Elaboració

En un recipient es posen els ous i el caldo i es mescla tot junt.
(El caldo abans de mesclar-lo l'haurem colat en un drap molt fi perquè ens quedi tota la grassa a fora)
En un recipient que pugui anar al forn si posa la mescla i es cou al bany maria.
Per veure si està cuit es punxa amb una agulla i si surt neta es que està fet(aproximadament una hora)
Es deixa refredar.
Quant està fred es talla a daus i ja està apunt per barrejar-lo dins d'una sopa que haurem preparat amb un bon caldo.
(El caldo de la sopa pot ser el mateix que haurem fet el flam)

10min

Notes

Si a la sopa que hem preparat amb aquest flam i afeigim unes mandongilles petites ens quedarà una sopa de FESTA MAJOR.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6863 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Molt original aquesta manera de fer l'ou per afegir al caldo

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: