Flam d'ou amb caldo
Categoria:
Sopes i cremes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → cataluña
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos ous
- 250 ml. de caldo
4 racions
Elaboració
En un recipient es posen els ous i el caldo i es mescla tot junt.
(El caldo abans de mesclar-lo l'haurem colat en un drap molt fi perquè ens quedi tota la grassa a fora)
En un recipient que pugui anar al forn si posa la mescla i es cou al bany maria.
Per veure si està cuit es punxa amb una agulla i si surt neta es que està fet(aproximadament una hora)
Es deixa refredar.
Quant està fred es talla a daus i ja està apunt per barrejar-lo dins d'una sopa que haurem preparat amb un bon caldo.
(El caldo de la sopa pot ser el mateix que haurem fet el flam)
10min
Notes
Si a la sopa que hem preparat amb aquest flam i afeigim unes mandongilles petites ens quedarà una sopa de FESTA MAJOR.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6863 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.