Ous remenats amb gírgoles i pernil salat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, tallem les gírgoles en trossos petits, els saltem en una paella amb un raig d'oli, i quan ja són mig cuites hi afegim el pernil tallat en trossos petits amb les tisores, i tot seguit batem els ous i els anem afegint a la paella tot remenant amb la cullera de fusta, fins que els tinguem quallats al nostre gust, i ja els podrem posar en el centre del plat, als costats hi posarem dues llesques de pa torrat, i ja els podrem servir a taula.

30min

Notes

Aquesta recepta és per a una persona, però farem tants ous remenats, com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se