Ous remenats amb llenegues negres i pa fregit

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues llesques de pa de motlle
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • 300 grams de llenegues negres naturals
  • Tres ous batuts
  • Julivert picolat

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva,fregim les dues llesques de pa de motlle tallades en triangles i un cop daurades, les reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, netegem les llenegues amb un drap de cotó, les tallem en dues meitats, les salpebrem, i les saltem en una paella amb oli d'oliva, fins que hagin deixat anar tota la seva aigua.
Tot seguit, batem tres ous, els afegim a la paella amb les llenegues i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que tot plegat estigui cuallat al nostre gust.
A continuació, ho fiquem en el plat de porcellana, fem una creu amb els triangles de pa fregit, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3690 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Des del meu racó del Baix Camp, vull desitjar a tots, i totes les amigues de Receptes.cat, unes bones festes de Nadal i un bon any nou.
!! Felicitats !! Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: