Ous remenats amb pedrers d'ànec en confit i pa fregit
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre llesques de pa de motlle
- Deu pedrers dànec en confit
- Tres alls ratllats
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert picolat
- Vuit ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Elaboració
Pimerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim quatre llesques de pa de motlle tallat en triangles, i els reservem.
Tot seguit, en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim els pedrers tallats a làmines fines, i seguidament afegim els alls ratllats, els ous batuts amb un polsim de sal, i ho remenem amb l'espàtula de fusta fins que estiguin cuallats al nostre gust, i ja ho podrem repartir en la safata de porcellana, amb els triangles de pa fregit encerclant tota la vorera de la safata. Seguidament, espolsem el julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.
45min
Etiquetes:
La cuina dels ous remenats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2342 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.