Ous remenats amb espàrrecs de marge

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat d'espàrrecs de marge
  • Dos ous batuts
  • Dues llesques de pa de motlle
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Un plat gran
Espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les llesques de pa de motlle, i un cop fregides, les tallem en forma de triangle i les reservem.
Seguidament, netegem els espàrrecs i els tallem en trossos menuts fins que arribem a la part dura, i els fregim salpebrats en una paella amb un raig d'oli d'oliva.
Quan els espàrrecs ja són gairebe fregits, afegim els ous batuts i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que els ous son cuallats al nostre gust.
Tot seguit, els posem en el centre d'un plat, i pel voltant fiquem els triangles de pa fregit fent la forma d'una creu, i ja ho podrem servir a ttaula.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2262 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: