Patates a lo pobre amb bolets i ou ferrat
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates a lo pobre
- 300 grams de gírgoles fresques
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Quatre ous frescos
4 racions
Utensilis
Quatre plats plans grans
Una paella gran
Una safata fonda pel forn
Una espàtula metàl·lica fina
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gírgoles salpebrades, tallades a juliana i un cop cuites, les reservem.
A continuació, en el centre de cada plat, fem un matalàs amb les patates a "lo pobre", tot seguit fiquem les gírgoles al damunt, i ja per acabar, en una paella amb oli d'oliva, fregim quatre ou ferrats, i en fiquem un en cada plat a sobre de les gírgoles i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, la podem fer tot l'any, doncs de gírgoles fresques en trobem tot l'any en els mercats.
Etiquetes: Cuina de tardor Esmorzars de forquilla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3363 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.