Empedrat de fesolets amb bacallà i vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una safata de porcellana gran
Un bol de vidre gran
Una cullera de fusta
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, coem els fesolets com explico a la meva recepta, i un cop cuits i escorreguts, els posem en
el bol de vidre, on farem l'empedrat.
A part, en un atuell, posem el bacallà en remull d'un dia per altre, tot canviant l'aigua tres vegades, i deixant-lo a punt de sal.
Seguidament, piquem la ceba tendra i el tomàquet a la brunesa ben petita, i els afegim en el bol juntament amb els fesolets.
Quan el bacallà ja el tenim dessalat, el piquem ben menut amb un ganivet, i l'afegim en el bol amb la resta d'ingredients, i ja per acabar, farem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i amb ella reguem l'empedrat que tenim en bol, ho remenem ben remenat amb una cullera de fusta, ho repartim en la safata de porcellana, i si volem ho posem una estona a la nevera perquè estigui un punt fresc, abans de servir a taula.

1h 30min

Notes

Si no trobeu fesolets per fer aquesta recepta, la podeu fer amb mongetes de Santa Pau, que són molt semblants a els fesolets, tant per la seva suavitat, com per la seva textura, i també us pot quedar un empedrat magnífic.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se