Canana amb ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Canana de 1/2kg
- Ceba grossa
- Salsa de Tomata
- Conyac
- Oli
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Netejar la canana, tallar-la a daus i reservar la melsa.
Tallar la ceba a llunes, posar-la a la cassola amb un raig d'oli.
Quan la ceba sigui una mica transparent afegir una cullerada de salsa de tomata i la meitat de la melsa.
Incorporar la canana, donar-li unes voltes i afegir un raig de conyac.
Salpebrar i deixar que faci xup-xup una bona estona.
1h
Notes
Es serveix en una cassoleta de fang acompanyada de pa per sucar la salsa.
Es pot guardar per fer arròs. Només s'ha d'afegir l'arròs i l'aigua.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3234 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.