Boles de coco amb xocolata

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

Un parell de vols de vidre, una espàtula, una forquilla, una safata (llisa) pel congelador. Motlles de paper tipus magdalena petits (opcional)

Elaboració

En un bol prou gran, barregeu el coco ratllat amb la llet condensada. Un cop estigui ben integrat tapar amb paper film a pell, és a dir, el plàstic tocant la barreja. Reservar un mínim de 12 hores a la nevera.
Abans que res, posar una safata o qualsevol altre estri quadrat al congelador perquè es refredi. 
Es fan boletes d'uns 2, 5 cm de diàmetre, que no són molt grosses.
En un bol de vidre posat sobre un cassó amb aigua calenta, desfer la xocolata al bany maria.
Les boletes s'arrebossen una a una. Quan la xocolata estigui desfeta, hi poseu una bola, que retirareu amb una forquilla, donant uns copets per eliminar l'excés de xocolata. S'aniran posant les boles a la safata que tindrem freda i quan la tinguem plena, la posarem 5-10 minuts al congelador perquè prenguin.
Les traurem del congelador i anirem posant en motlles de paper de magdalena petits.

1h 30min

Notes

En surten entre 40 i 45 unitats. Les proporcions de coco i llet condensada han de ser exactes.

Si us sobra xocolata, hi podeu barrejar o bé cereals esmicolats o qualsevol altre fruit sec picat que tingueu a casa per fer-ne roques que es poden culminar amb una avellana, nou, etc. i ho refredeu, igualment, al congelador.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se