Conill amb cervesa

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 Vas
1 Cullera
1 Cassola
1 Ganivet
1 Paella

Elaboració

Trossegeu el conill, un cop net, salpebreu-lo i guardeu els fetges. Piqueu les cebes i el pebrot. Coeu-ho lleugerament en una cassola amb oli. Afegiu-hi 2 dents d'all i sal. Condimenteu-ho amb la farigola. Quan estigui ben cuit, afegiu-hi els trossos de conill i els fetges i deixeu-ho ofegar.
Incorporeu-hi la farina i espereu fins que s'ofegui tot bé. Mulleu-ho amb la salsa de tomàquet, la cervesa i l'aigua. Barregeu-ho tot bé i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 35 minuts o fins que el conill estigui tendre.
Trossegeu els xampinyons, ja nets, i salteu-los en una paella amb un raget d'oli i 2 dents d'all tallats a làmines i empolvoreu-ho amb julivert picat. Serviu el guisat de conill amb el saltat de xampinyons per sobre.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se