Timbal de llenties i ous escalfats

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues, despunta els carabassons, talla-ho tot a rodanxes i bull-ho per separat, amb aigua i sal i 1 fulla de llaurer, fins que les verdures estiguin toves.
Pela i pica fina la ceba. Sofregeix-la amb oli.
Posa la farina i la torres uns instants, remenant-la. Tira el caldo i segueix remenant fins que comenci a estar espès.
Esbandeix i escorre les llenties i les afegim a la velouté. Cou 2 o 3 minuts i salpebra.
Posa 4 motlles de rebosteria als plats i omple’ls amb una capa de pastanagues (ben escorregudes), una de carbassó i a sobre un altre capa de llenties.
Retira els motlles i corona cada timbal amb un ou escalfat.

Per coure els ous:

Forra una tassa amb un quadrat de paper film, i greixa-la, trenca-hi dins l'un ou i fes un saquet lligant-lo amb fil de cuina.
Cou els cous amb aigua durant 3 minut, escorre’ls i obre’ls.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se