Xarrup de Nadal
Una vistosa recepta nadalenca ideal per deixar mig preparada el dia abans.
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 g de col llombarda trossejada
- 4 escamarlans
- 1 ceba morada trossejada
- 1 porro trossejat
- ½ remolatxa trossejada
- 500 ml de brou de peix
- Oli d'oliva verge
- Pebre
- Sal
Elaboració
Pela els escamarlans, reservant els caps.
Escalfa una cullerada d'oli en una cassola, afegeix-hi els caps i sofregeix-los 1 minut.
Afegeix-hi el porro, la col, la ceba i la remolatxa, i cou-ho 2 minuts més.
Cobreix-ho amb el brou i deixa-ho coure, tapat, 20 minuts.
Retira els caps i tritura la resta fins a obtenir una crema fina.
Passa-la pel xinès, salpebra-la i reparteix-la en gots de xarrup.
Quan estigui tèbia, reserva a la nevera ben tapada fins a l'hora de servir.
Abans de servir daureu els escamarlans mig minut per cada costat en unes gotes d'oli i inseriu-los en broquetes.
Comparteix aquesta recepta: