Xarrup de Nadal

Una vistosa recepta nadalenca ideal per deixar mig preparada el dia abans.

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela els escamarlans, reservant els caps.
Escalfa una cullerada d'oli en una cassola, afegeix-hi els caps i sofregeix-los 1 minut.
Afegeix-hi el porro, la col, la ceba i la remolatxa, i cou-ho 2 minuts més.
Cobreix-ho amb el brou i deixa-ho coure, tapat, 20 minuts.
Retira els caps i tritura la resta fins a obtenir una crema fina.
Passa-la pel xinès, salpebra-la i reparteix-la en gots de xarrup.
Quan estigui tèbia, reserva a la nevera ben tapada fins a l'hora de servir.
Abans de servir daureu els escamarlans mig minut per cada costat en unes gotes d'oli i inseriu-los en broquetes.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se